2015

It's a new year! Happy new year everyone! Turning 20 in another 7 months and 10 days. Getting older, hmm? Am I the only 20 years old(coming soon) girl who didn't think about my soulmate? Hahaha.


So, let's start our activity today with "Hari Sukaneka Blok A4".


Kami warga blok A4 aras 2 wing A. Bertemakan blue black, kami mengganas dengan jayanya. Hahaha. We've got the 3rd place out of 8th. Congratulations semua!


Acara mandi berjemaah dekat astaka KMM. Haha. Actually aku masuk acara checkpoint. Aku masuk game tuang air dalam botol yang aku fikirkan simple aje game dia. Rupanya messy jugak. Aku beria mengelak dari game cari gula dalam tepung dengan acara belon air. Rupanya tuang air dalam botol pun messy jugak. Lagi teruk kena 'mandi' dari acara belon air. Haha. 


With roomate tercinta. Gigih nau nak capture gambar baring-baring. Gatal-gatal badan kena kemuncup bagai.


Dengan jiran, budak bilik depan kami. Yang selalu terjah masuk tak bagi salam, selalu jerit, bergaduh, bergumpal, karaoke dalam bilik kita orang. Itu mereka. Kita orang buat benda sama jugak dalam bilik dia orang. Haha. Semoga persahabatan kita semua berkekalan hingga ke jannah. (ops, kita tengok antara kita berlapan siapa kahwin dulu okay?)


And my sister trying to make me jealous by sending me a photo of my mother having a breakfast at Oldtown White Coffee at KLIA2. They're sending my brother-in-law . My brother-in-law and his family were going to Mecca yesterday. Tunaikan umrah.

So that's my new year story. How about yours?

Share:

0 comment(s)

Inappropriate comment will be removed. Thank you :)