27 : Euphoria - FARAHZ

26 August 2014

27 : Euphoria


Because we're the 9 years old kids who were trapped in 19 years old body . So , what can we do ? 

Ini cerita 24th August 2014 . Kami berjimba tak ingat dunia . Pusing Melaka , kononnya nak pergi rock climbing tapi sebenarnya masa banyak dihabiskan dekat shopping .


Meet my dearest friends , Khairul , Aliff and Syafiq and also my lovely roommates , Ainun , Nad , Mai . Time ni konon malu nak ber'selfie' dekat Station Kopitiam dekat Dataran Pahlawan sementara tunggu cerita JUON 3 start . 


Ini selfie time breakfast tak tahulah ceruk mana budak Aliff tu bawak kitorang . Orang Melaka lah kate ko , kitorang pun follow ajelah dia redah segala ceruk lorong . Nampaklah tak senonoh sangat aku time ni , nak selfie ke nak makan cik kak ? Memang kena bahan habis dengan budak-budak ni bila tengok semua gambar selfie welfie balik . Haha .

To be honest , mereka antara orang yang aku selesa berkawan , yang rapat dengan aku masa dekat matriks . Selain roommates lama aku . Tempat aku share problem , tukang bahan aku , ada yang jadi bahan aku . Mereka antara sebab utama aku berat nak tinggalkan matriks . We've been through a lot and one day semua akan bawa haluan memasing . 

By the way , thanks for being my friends . Stay with me through ups and down , through thick and thin . Thanks for always listening to me , supporting me and encouraging me . Thanks for being the friends who always believe in me , who always understand me , who always accept me for who I am and thanks for being the friends who always care about me . Thanks for always being there with me .


1


2


3


4


5


6


7


8

I know nothing last forever and we won't always stay together but I'm glad to have all of you as my friends  

No comments:

Post a Comment

Inappropriate comment will be removed. Thank you :)